Status på DM-A efter 2. afdeling på Mors

 

Foto: Mikkel Wendelboe.

Solbjergbanen lagde i går søndag underlag til afdeling nummer 2 ud af i alt 3 i dette års DM-A-serie.

To uger efter DM-A serien blev skudt i gang på Korskroen, var der mange af podieindehaverne fra første afdeling, der fortsatte de gode takter på Mors. Det var således kun i én af de på dagen deltagende klasser, at den røde nummerplade skiftede ejermand.

I MX1-klassen gentog Nichlas Bjerregaard fra Aalborg Motor Klub bedriften fra første afdeling, da han med en andenplads og en heatsejr – blot i omvendt rækkefølge – blev den samlede vinder på dagen. Jakob Kjær Nielsen fra Han Herred Motor Klub blev med en første- og en tredjeplads dagens nummer to og ligger nu nummer tre i den samlede stilling. Mathias Gryning fra Næstved Motor Klub rykkede med en samlet tredjeplads på dagen et trin nedad på podiet i forhold til sit resultat fra første afdeling, men beholder dog sin andenplads i det samlede regnskab.

I MX2-klassen blev der byttet mere rundt på topplaceringerne i resultatlisten. Kenneth Kaalund fra Aalborg Motor Klub byttede sin andenplads fra Korskroen ud med en samlet førsteplads på Mors, trods styrt i andet heat. Kenneth Kaalund overtager dermed den røde nummerplade i MX2-klassen fra Mike Underbjerg Lauritsen. Dagens andenplads gik til Nicklas Haagensen fra Randers Motor Sport, som tog sejren i andet heat. Sidste plads på podiet indtog Thomas Rasmussen fra Kolding Motocross Klub efter at have kørt en anden- og en tredjeplads hjem. Thomas Rasmussen ligger nr. 2 i den samlede stilling, med to point ned til Nikolaj Skovgaard Christensen.

I Junior125-klassen var Jonas Stub Buch fra Næstved Motor Klub og Tobias Caprani fra Randers Motor Sport på podiet igen efter hver især at have snuppet en heatsejr. Denne gang sluttede Jonas Stub Buch øverst, mens Tobias Caprani tog andenpladsen. Caprani beholder dog den røde nummerplade i Junior 125-klassen, med syv point ned til Jonas Stub Buch. Tredjebedste på dagen var Jayden Young Schmidt fra Kolding Motocross Klub, som tog tredjepladsen i begge heat og også ligger nr. 3 i den samlede stilling.

I 85cc-klassen holdt Nicolai Berg Skovbjerg fra Vesterbæk Motocross Club på suveræn vis fast i sin røde nummerplade, idet han har vundet fire heatsejre i de fire heat, der er kørt indtil videre. Sebastian B. Lorenzen fra Randers Motor Sport tog begge andenpladser på dagen og er ny nr. 2 i den samlede stilling. Dagens tredjehurtigste kører var Magnus Gregersen fra Sønderborg Motor Club, som i begge heat kørte over målstregen som nummer tre efter Nicolai Skovbjerg og Sebastian B. Lorenzen. I den samlede stilling ligger Jakob Frandsen fra Randers Motor Sport nr. 3 efter at være kørt i mål som nr. 4 i begge heat på Mors.

Hele den samlede stilling kan ses her.

Søndag d. 27. september køres tredje og sidste afdeling på Nisseringen.