Opstart på DM-A-sæsonen 2021

Efter en lang vinter er det nu endelig blevet tid til, at DM-A-sæsonen starter op igen. Han Herred Motor Klub er vært for 1. afdeling d. 11. april med deltagelse af A MX1, A MX2, Damerne og Quad 500A.

Indtil videre køres DM-A-serien som almindelige løb uden publikum, og det er selvfølgelig med baggrund i corona-restriktionerne. Vi håber, at tingene når at åbne mere op henover året, men indtil videre er vi glade for, at sæsonen kan komme i gang, og kørerne kan få lov at deltage i løb.

Har du ikke allerede været inde på DMU’s løbskalender og notere datoerne for sæsonens 7 afdelinger ned, så får du dem her:

11. april, Han Herred Motor Klub

13. maj, Hjørring Motor Sport

13. juni, Randers Motor Sport

11. juli, Hedelands Motor Klub

15. august, Morsø Moto Cross Klub

29. august, Vestjysk Moto Cross Club

19. september, Næstved Motor Klub

Ved de fire første afdelinger kører de fire klasser A MX1, A MX2, Damer og Quad 500A. Ved de tre sidste afdelinger efter sommerferien er det kun A MX1, A MX2 og Damerne, der kører sammen.

Der er naturligvis en række restriktioner, der skal overholdes i forhold til corona, og her er det vigtigt, at alle kørere og deres mekanikere og pårørende hjælper arrangørklubberne til, at det kan lykkes. Alle har et ansvar for, at vi kan få lov at afvikle vores løbssæson som planlagt, med mindst mulig risiko for smitte og nye restriktoner – så husk det, og gør som officials og coronavagter anviser.

Han Herred Motor Klub har lavet et fint program for dagen, hvori reglerne også er beskrevet. Dette er sendt ud til alle tilmeldte kørere og kan også findes her.