Pressemeddelelse: Finalerunden af DM i Motocross 2024 afholdt i Randers – Nye Danmarksmestre kåret

Randers, den 08. september 2024 – Den 6. og sidste afdeling af Danmarksmesterskabet i Motocross blev afviklet i Randers under perfekte forhold med solskin og mange begejstrede tilskuere. Dagen bød på intens konkurrence, imponerende præstationer og kåring af nye Danmarksmestre i flere klasser.

I den prestigefyldte MX1-klasse formåede Glen Meier at køre sig til en suveræn sejr og sikre sig titlen som Danmarksmester 2024. Meier viste overlegen kørestil gennem hele løbet og sluttede sæsonen med stil. Jakob Kjær Nielsen fulgte tæt på og sikrede sig en stærk andenplads, mens Nicklas Haagensen kørte sig ind på podiet som nummer tre.

I MX2-klassen havde Nicolai Berg Skovbjerg allerede sikret sig mesterskabstitlen før finalerunden, men det forhindrede ikke spænding på banen. Kim Ostenfeld Sørensen leverede en flot præstation og kørte sig til andenpladsen, mens Rasmus Pedersen tog tredjepladsen efter et velkørt løb.

Finaledagen bød også på den 4. og sidste afdeling af DM for Damer, hvor spændingen var stor. Line Dam dominerede feltet og sikrede sig førstepladsen i et flot løb. Barbara Aagaard kom ind som nummer to, og Anna Henriksen Legaard rundede podiet af med en tredjeplads.

Det flotte vejr og de mange entusiastiske tilskuere skabte en fantastisk ramme om finaledagen, som blev en værdig afslutning på DM-sæsonen 2024. Deltagerne viste høj klasse, og konkurrencen i alle klasser var præget af intens kamp om de eftertragtede placeringer.