Succesfuld afvikling af 5. afdeling af DM i Motocross på Solbjergbanen i Morsø

Morsø, 18/08 2024 – Solbjergbanen i Morsø var denne weekend centrum for intens motocross-action, da 5. afdeling af DM i Motocross blev afviklet med stor succes.

Morsø Motocross Klub fortjener stor ros for deres enestående indsats i afviklingen af løbet, der bød på alt fra spændende dueller til flotte præstationer fra nogle af landets bedste kørere.

Søren Winther kunne efter en fremragende afslutning sikre sig titlen som Danmarksmester i “Mini 85 Open”-klassen. Winther leverede et fantastisk løb og viste, hvorfor han er en af de mest lovende talenter inden for dansk motocross.

I A-MX2-klassen var der også grund til at fejre, da Nicolai Berg Skovbjerg allerede inden finalerunden i Randers den 7. september kunne kalde sig Danmarksmester. Hans imponerende præstationer igennem sæsonen har sikret ham titlen på forhånd, og han har dermed sat sig solidt på toppen af dansk motocross i denne klasse. Til gengæld er kampen om 3. pladsen i A-MX2 klassen fortsat åben, og vi kan se frem til en spændende afslutning i Randers.

Glen Meier havde en fantastisk dag på Solbjergbanen, hvor han fik fuldt udbytte af løbet og fortsætter med at ligge nummer 1 i A-MX1-klassen frem mod finalen. Top 3 i denne klasse er meget tæt, og vi kan forvente en spændende afslutning, når mesterskabet skal afgøres.

Morsø Motocross Klub fortjener stor ros for deres professionelle håndtering af løbet og den vellykkede afvikling af denne afgørende afdeling. Klubben har leveret et arrangement i topklasse, som både kørere og tilskuere vil huske.

Den samlede stilling kan du finde her: https://dmusport.dk/motocross/stillinger-motocross/

Fotos: Henning Christensen