Vi glæder os til en ny sæson – og mere MX i TV

Om mindre end 3 uger tager vi hul på DM-A-sæsonen 2022. Forude venter 7 publikumsløb, og igen i år får vi produceret magasinprogrammer fra Race Media fra flere afdelinger.

Efter et par år med coronarestriktioner kan vi glæde os ekstra meget over, at vi i år får hele 7 DM-A-afdelinger. Alle afdelingerne er åbne for publikum, så vi kan tage ud og opleve landets bedste motocrosskørere på nærmeste hold.

Svebølle Moto Cross Klub står for at åbne ballet søndag d. 24. april, og det er første gang i en række år, at Svebøllebanen er tilbage på DM-A-landkortet. I Svebølle får A MX1 og A MX2 selskab af Damerne og Mini85-klassen, der ligeledes tager hul på deres sæson denne dag.

Svebølle Moto Cross Klub lægger også bane til årets første DM-A-magasinprogram fra Race Media. I 2021 blev det til 3 flotte TV-programmer, og i år har vi valgt at få lavet 4 programmer, både til glæde for os som allerede godt kan lide at se MX i TV – og forhåbentlig for en masse kommende medlemmer og nye kørere, som får øjnene op for, at motocross findes. Udover Svebølle får vi lavet TV-magasinprogrammer fra Korskroen, Holstebro og Han Herred.