Randers Motor Sport åbner DM Motocross

På søndag d. 30. april inviterer Randers Motor Sport publikum til at komme og opleve årets første afdeling af DM Motocross på Honda Park.

Landets dygtigste og hurtigste motocrosskørere har haft hele vinteren til at finpudse formen, og står nu over for sæsonstart i DM-serien på højeste nationale niveau.

Randers Motor Sport har et utal af DM-løb på CV’et, og der er ingen tvivl om, at klubben er klar til at levere en særlig oplevelse på søndag. Honda Park er tilmed en hurtig bane, som er kendt for at levere noget godt race, og det er en fantastisk bane at være publikum på, da man let kan overskue det meste af banen.

Der skal konkurreres i tre forskellige DM-klasser. Klasserne A MX1 og A MX2 udgør inden for hver sin maskinklasse det højeste seniorniveau for de tohjulede motorcykler. Mange af deltagerne i de to A-klasser gør sig også gældende på den internationale scene, og der er garanti for at opleve motocross på et meget højt niveau.

A-klasserne får selskab af de trehjulede sidevogne; og har man aldrig oplevet sidevognscross før, så er det bestemt også en tur til Randers værd, for det er et imponerende syn, når de store maskiner med både chauffør og passager drøner banen rundt.

Alle tre klasser er åbne for udenlandsk deltagelse, så de danske kørere får hård konkurrence fra vores nabolande, og der bliver med garanti fart over feltet til den første af de i alt syv afdelinger i årets DM-serie.

Rigtig mange lokale Randers-kørere kan se frem til at starte sæsonen ud med hjemmebanefordel på søndag. Randers Motor Sport er nemlig talrigt repræsenteret ved Kasper Bæk Iversen, Glen Meier, Nicklas Haagensen, Stefan Bech, Nikolaj Peter Elmose, Victor Withen Weiercke og Johan Axelsen i MX1 samt Mads Balzer, Anders Mølgaard Weicher, Benjamin Bruun Jelle, Line Dam og Jakob Frandsen i MX2.

Publikum er meget velkomne til en actionfyldt dag med godt ræs og kamp om podiepladserne hos Randers Motor Sport, hvor første heat starter kl. 11.