Pressemeddelelse: Weekenden byder på DM Motocross på Mors

På lørdag d. 19. august inviterer Morsø Moto Cross Klub publikum til at komme og opleve sæsonens næstsidste afdeling af DM Motocross.

Det er den flotte og yderst publikumsvenlige Solbjergbane, der danner rammen om dette års sjette og næstsidste afdeling af DM Motocross.

Der skal kæmpes om pointene i de tre klasser A MX1, A MX2 og Mini 85 Open. Det er sidste chance for at sikre sig point i Danmarksmesterskaberne, inden det hele afgøres til finalerne i Næstved d. 16. september – så der bliver rig mulighed for at se landets bedste motocrosskørere køre rigtig stærkt på Mors.

A MX1 og A MX2 er senioreliteklasserne, som føres af henholdsvis Svebølle Motocross Klubs Mathias Jørgensen og Kolding Motocross Klubs Rasmus Pedersen. Mathias Jørgensen sidder tungt på sin føring, mens der ikke er langt mellem nummer et og to i MX2-klassen, hvor en heldig eller en uheldig dag for kørerne på Mors kan betyde omrokeringer i toppen af stillingen.

Rigtig mange lokale kørere fra Morsø Motocross Klub vil være at finde bag bommen på lørdag – i MX2 finder vi Jacob Madsen, og i Mini 85 er der hele fem MMCK-kørere, der skal give den gas – blandt andre Jacob Ehlers Bloch, som lige nu ligger nr. to i DM, samt Oscar Lynge Brunsborg, Tobias Dahl, Daniel Elias Djernis Nielsen og Emil Hyldig Poulsen.

Morsø Moto Cross Klub garanterer en actionfyldt og oplevelsesrig dag på Solbjergbanen, og alle er velkomne til at komme og være med. Første heat starter kl. 11.