Næstved Motor Klub inviterer til Motocross-mesterskaber på Nisseringen

Søndag d. 11/9 inviterer Næstved Motor Klub publikum til at komme og opleve motocrosssporten på højeste niveau.

Skal man en tur til den traditionsrige motorbane Nisseringen på søndag, kan man godt glæde sig. Der bliver mulighed for at se landets bedste motocrosskørere udfolde sig, og så er det tilmed på en af Danmarks mest publikumsvenlige baner.

Der skal køres DM-afdelinger i senioreliteklasserne A MX1 og A MX2, i Dameklassen samt i ungdomsklassen Mini 85. Klasserne er hver især det højeste niveau inden for de pågældende årgange, og udover at rumme de dygtigste danske kørere, er alle klasserne også åbne for udenlandsk deltagelse. Således har kørere fra både Sverige, Norge og Tyskland har meldt deres ankomst.

Der kommer til at være rigtig mange Næstved-kørere at finde bag bommen på søndag. I A MX1: Benjamin Strate, Oscar Hartvigsen, Rasmus Daugaard og Alexander Danielsen. I A MX2: Magnus Smith, Jonas Stub, Mikkel Nyvang Frandsen, Kasper Dehnhardt og Nikolaj Skovgaard Christensen. I Dameklassen: Anna Henriksen Legaard, Clara Hansen, Louise Eriksen og Signe Daugaard. Og i Mini 85-klassen: Alexander Sidenius Kirk Holm, Marius Simonsen, Benjamin Christensen, Jeppe Hansen og Anton Møller.

Næstved Motor Klub er også flot repræsenteret i de samlede stillinger, hvor Magnus Smith ligger nr. 2 i MX2-klassen, og Louise Eriksen og Anna Henriksen Legaard ligger henholdsvis nr. 2 og 3 i Damernes mesterskab.

Søndagens løb er det sidste, inden der skal køres finaler i Fjerritslev d. 25. september, og det er derfor nu, der skal sættes alt ind på at hente point hjem, hvis man har DM-medaljer i sigte.

Næstved Motor Klub glæder sig til at tage godt imod publikum på søndag, hvor første heat starter kl. 11:10.