Spænding og intens konkurrence ved 3. afdeling af DM i Motocross i Svebølle

Svebølle, 26. maj – Den 3. afdeling af DM i Motocross blev afholdt i Svebølle den 26. maj, og det blev en dag fyldt med spænding og intens konkurrence i både A-MX1 og A-MX2 klasserne.

I A-MX1 klassen var det Glen Meier, der tog førstepladsen efter en imponerende indsats. Jakob Kjær Nielsen fulgte tæt efter på andenpladsen, og Lucas Ankjær sikrede sig tredjepladsen. De tre kørere leverede spektakulære præstationer, som holdt publikum på kanten af sæderne hele dagen.

I A-MX2 klassen har Nicolai Skovbjerg nu taget den samlede føring efter en stærk præstation. Kim Ostenfeld Sørensen kæmpede sig til andenpladsen, hvilket sætter scenen for en spændende fortsættelse af sæsonen. De tætte løb i A-MX2 klassen vidner om det høje niveau og den intense konkurrence, der kendetegner årets mesterskab.

Svebølle-banen leverede perfekte betingelser for kørerne, og de mange fremmødte tilskuere blev vidne til en dag fyldt med action og adrenalinfyldte øjeblikke.

Tryk på linket her for at finde de samlede stillinger: Stillinger Motocross (dmusport.dk)

For mere information om DM i Motocross og de kommende afdelinger, besøg: dmmotocross – DMA